หน่วยครัวเคลื่อนที่สภากาชาดไทย ร่วมผลิตอาหารปรุงสุกพร้อมรับประทาน เพื่อบรรเทาความเดือดร้อนให้แก่ผู้ประสบอุทกภัย ในจังหวัดเชียงราย มีเมนู “ผัดพริกแกงหมู ไข่เค็ม, กระเพราหมูสับ ไข่ต้ม, น้ำพริกอ่อง ไข่ต้ม” โดยแจกจ่ายให้กับประชนชนและส่งมอบให้หน่วยงานในพื้นที่นำไปแจกจ่าย ตั้งแต่วันที่ 13-18 กันยายน 2567 รวม 7 วัน สนับสนุนอาหารปรุงสุกให้พี่น้องชาวเชียงราย จำนวน 24,163 กล่อง ณ วัดพระสิงห์ อำเภอเมืองฯ จังหวัดเชียงราย
Mobile Kitchen Unit of Thai Red Cross Society to help people affected by the flood situation in Chiang Rai Province. menus of "Stir-fried pork with curry paste and salted eggs, stir-fried minced pork with holy basil and boiled eggs, Nam Phrik Ong and boiled eggs", which were distributed to the public and handed over to local agencies for distribution, since date 13-18 September 2024 totaling 7 days, supporting 24,163 boxes of cooked food for the people of Chiang Rai at Wat Phra Singh, Mueang District, Chiang Rai Province.
© สงวนลิขสิทธิ์ สำนักงานบรรเทาทุกข์และประชานามัยพิทักษ์ สภากาชาดไทย